• Ciao Guest - You’ve landed at the ultimate Guzzi site. NEW FORUM REGISTRATIONS REQUIRE EMAIL ACTIVATION - CHECK YOUR SPAM FOLDER - Use the CONTACT above if you need help. New to the forum? For all new members, we require ONE post in the Introductions section at the bottom, in order to post in most of the other sections. ALWAYS TRY A SEARCH BEFORE STARTING A NEW TOPIC - Most questions you may have, have likely been already answered. DON'T BE A DRIVE-BY POSTER: As a common courtesy, check back in and reply within 24 hours, or your post will be deleted. Note there's decades of heavily experienced Guzzi professionals on this site, all whom happily give endless amounts of their VALUABLE time for free; BE COURTEOUS AND RESPECTFUL!
  • Be sure to see the GTM STORE link also above for our 700+ product inventory, including OEM parts and many of our 100% Made-in-SoCal-USA GTM products and engine kits. In SoCal? Click the SERVICE tab above for the best in service, tires, tuning and installation of our products or custom work, and don't miss our GT MotoCycles® (not) art on the BUILDS tab above. WE'RE HERE ONLINE ONLY - NO PHONE CALLS MADE OR RECEIVED - DO NOT EMAIL AND ASK QUESTIONS OR ASK TO CALL YOU.
  • There is ZERO tolerance on personal attacks and ANY HYPERLINKS to PRODUCT(S) or other competing website(s), including personal pages, social media or other Forums. This ALSO INCLUDES ECU DIAGnostic software, questions and mapping. We work very hard to offer commercially supported products and to keep info relevant here. First offense is a note, second is a warning, third time will get you banned from the site. We don't have the time to chase repeat (and ignorant) offenders. This is NOT a social media platform; It's an ad-free, privately funded website, in small help with user donations. Be sure to see the GTM STORE link above; ALL product purchases help support the site, or you can upgrade your Forum profile or DONATE via the link above.

No tail light, turn signals or instrument lighs

MyQuota1100

Just got it firing!
GT Contributor
Joined
Dec 22, 2021
Messages
16
Location
Fresno, California
I can't find the problem with why my tail light, turn signals and instrument lights don't work. I believe they are all on the same circuit, bulbs are good and fuses good and relays apparently all good. I have all other electrical lights and brake lights and horns working. What else can I check to get this fixed?
 
It turned out to be a faulty ignition switch. I bought a complete ignition switch and lockset off ebay, swapped it out and everything works as it should. I studied the elec schematic and figured out it would most likely be the ignition key switch and lucki;ly it was. All is good now. Thanks for everyone's help.
 
Back
Top