Ridemalibu Motorcycle Rentals & Tours – Los Angeles CA
  1. Ciao Guest - You’ve landed at the ultimate Guzzi site. In SoCal? See the SERVICE tab above for the best in service, tires, tuning and installation of our products or custom work. NEW FORUM REGISTRATIONS REQUIRE EMAIL ACTIVATION - CHECK YOUR SPAM FOLDER. ALWAYS TRY A SEARCH BEFORE STARTING A NEW TOPIC - Most questions you may have are already answered on the Forum with FACTS, NOT OPINIONS. PLEASE DON'T BE A DRIVE-BY POSTER: As a common courtesy, check back if you are posting elsewhere on the web. Note there's decades of Guzzi hands-on experienced help on this site, all whom give endless amounts of their time for free; BE COURTEOUS AND RESPECTFUL! There is zero tolerance on personal attacks and off-site links to other Forums or competing products. Also be sure to click on the Store link also above for our 600+ product inventory, including many of our 100% Made-in-house-USA GTM products and engine kits. We appreciate the consideration, understanding and your business... past and future. Also be sure to see our GTMotoCycles.com custom BUILDS tab above. WE ARE ONLINE ONLY - NO PHONE CALLS MADE OR RECEIVED.

tps

Discussion in 'Chat & Tech Info' started by Chris Olsen, Aug 18, 2019.

  1. Chris Olsen

    Chris Olsen Just got it firing!

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    Hi, I'm having some trouble with my Bellagio. It feels like the ignition is switching on and off as I ride above 90km/h. I have tried a few thing like fuel filter, spark plugs, ignition barrel and coils with no result. I have tried relays as I had a similar problem with a 750 Breva. Now I have removed the TPS. I put a multi meter on pins a and c and I find as I move the wiper the resistance is ok at the start and as I move up the scale the resistance measured is starts to jump all over the place. At the start the resistance is 0.670 kohm and continues ok until 2.6kohm then is starts to drop back to 2.3 and again it climbs up the scale 3.1 and again it drops back to 2.9kohms. My question, has anyone had the same issue and what other things I can look at ?
    Cheers, Chris.
     
  2. vagrant

    vagrant High Miler GT Contributor

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    716
    Likes Received:
    269
    Location:
    Gainesville, Ga. or Green Valley Az.
    I've put 2 new on my 01 EV in 80000 miles and 1 on the 98 Ev in 80000. Todd can get the right one reasonably..
     
  3. Chris Olsen

    Chris Olsen Just got it firing!

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    Thanks, Vagrant.
     

Share This Page